Hanna Instruments

Hanna Instr logo

A HANNA Instruments már több mint 30 éve a világ egyik vezető analitikai műszergyártója és forgalmazója. Műszereik segítségével mérhető többek között a pH- és ORP-érték, az oldott oxigén- és a teljes oldott sótartalom, valamint a vezetőképesség, a zavarosság és a hőmérséklet.

Hanna EDGE szórólap

incradle

edge®blu Vezeték nélküli pH-mérőműszer Bluetooth® technológiával

A Bluetooth® 4.0 technológiát alkalmazó, vezeték nélküli pH-mérőműszer segítségével egyszerűbben hajthatók végre a mérések, nincs szükség a vezetékek igazgatására és kerülgetésére. Az elektród és a műszer közötti távolság akár 10 méter is lehet. A mérőműszer a professzionális készülékek sokoldalúságát ötvözi a korszerű és felhasználóbarát kialakítással. Emiatt súlya kicsi, vastagsága pedig alig haladja meg az egy centimétert, így egyszerűen kézben tartható vagy helyezhető el akár a laboratórium falán. A műszer leegyszerűsíti a mérések menetét, a konfigurálást, a kalibrálást és a diagnosztikai funkciók használatát, illetve a mérési eredmények elmentését és áttöltését személyi számítógépre.

Hanna_1

Az újszerű kialakítás elegáns megjelenést és célszerű elhelyezési lehetőségeket biztosít. A tartozék állvány jól látható szögben tartja a műszert, és magában foglalja a szonda rögzítésére szolgáló mozgatható tartókart is. A függőleges felületre erősíthető tartókeret segítségével a műszer akár a falra is felszerelhető, így nem foglal helyet az általában amúgy is zsúfolt laboratóriumi munkaasztalon. A műszer tartozékai: kombinált tartó a műszer és az elektród elhelyezéséhez, falra szerelhető rögzítőkeret, USB kábel, pH-elektród, kalibráló puffer oldatok (3 tasak), tisztító- és tárolóoldat, hálózati adapter, használati utasítás és minőségi tanúsítvány.

Hanna_2Hanna_3HI 2004 edgeTM 
Mérőműszer az oldott oxigéntartalom (DO) méréséhez

Az innovatív kialakítással rendelkező edgeTM műszercsalád a professzionális készülékek sokoldalúságát ötvözi a korszerű és felhasználóbarát kialakítással. Ennek köszönhetően súlya kicsi, vastagsága pedig alig haladja meg az egy centimétert, így egyszerűen kézben tartható vagy helyezhető el akár a laboratórium falán.
A műszer új típusú digitális DO-szondákkal használható, ezek 3,5 mm-es hagyományos jack dugóval csatlakoztathatók. A felhasználóbarát kezelőfelület jelentősen leegyszerűsíti a mérések menetét, a konfigurálást, a kalibrálást, illetve a diagnosztikai funkciók használatát, valamint a mérési eredmények elmentését és azok áttöltését személyi számítógépre. Az újszerű kialakítás elegáns megjelenést és célszerű elhelyezési lehetőségeket biztosít. A tartozék állvány jól látható szögben tartja a műszert, és magába foglalja a szonda rögzítésére szolgáló mozgatható tartókart is. A függőleges felületre erősíthető tartókeret segítségével a műszer akár a falra is felszerelhető, így nem foglal helyet az általában amúgy is zsúfolt laboratóriumi munkaasztalon.

Hanna_4

Hanna_5

 

HI 7xx sorozatú kézi koloriméter-család
Ez a koloriméter-család a középutat jelenti az olcsó, de pontatlan tesztkészletek és a pontosabb, ám sokkal költségesebb professzionális mérőműszerek között. A sorozat elérhető árú tagjainak segítségével számos paraméter (szabad klór és teljes klórtartalom, illetve a foszfát,a mangán, az ammónia, a foszfor, a jód, a nitrit, a nikkel, a kalcium és a  vas koncentrációja) mérése végezhető el gyorsan és egyszerűen.

Checkers_HomeBanner_FINAL_FINAL