Saját termékek

Kén-hidrogén csökkentő rendszer

A Katalin Novum Kénhidrogén-rendszer a helyszíni mérések figyelembevételével, vegyszeradagolással csökkenti a kénhidrogén koncentrációját. A készülékek a szennyvízcsatorna adott pontján mérik a kénhidrogén koncentrációjának és a szennyvíz hőmérsékletét. Az adatokat előre meghatározott időközönként továbbítják a GSM hálózaton keresztül egy webszerverre. A szerveren futó szoftver segítségével a mért adatok tárolhatók, rendszerezhetők és a csatornarendszerre jellemző szabályok megismerhetők lesznek. A webszerver a szabályozási funkción kívül még a diszpécser számára grafikonos formában is megjeleníti a mért értékeket és a rendszer egyéb állapot információit.

Kénhidrogén csökk adatlap.pdf

 

KN-H2S-200 kén-hidrogén távadó
A Katalin Novum Kft. kétvezetékes távadója alkalmas időszakos vízbemerítés esetén megvédeni az érzékelőt. Ezt a védelmet a távadóház speciális kialakítása biztosítja. Ezáltal jól alkalmazható szennyvízátemelő aknák kén-hidrogén koncentrációjának mérésére. Az erős korrozív környezeti hatások miatt a ház ellenálló műanyagból készül. Egyszerűen felszerelhető. A mérés alkalmazásához csak egy 4-20mA-es analóg jelkapcsolatra van szükség. Ez lehet PLC bemete vagy hurokáram kijelző. A távadó egyszerűen kalibrálható. Csak egy mágneses eszközre pl. csavarhúzóra van szükség.

KN_H2S adatlap.pdf

 

Adagolóállomás

KN_Adagolóállomás

 

Uszodatechnika

PoolCenter uszodatechnikai állomásunk kétféle kivitelben készül:

  1. Home – lakossági, otthoni medencékhez – pH és redoxpotenciál mérés
  1. Basic – közösségi medencékhez – pH és redoxpotenciál vagy szabad-klór mérés

A PoolCenter folyamatosan méri a víz minőségét és vezérli a vegyszeradagolók működését. A készülék jó minőségű alkatrészekből a legmodernebb technológiával készül. Szolgáltatásában a vezető márkák szintjén van, de az ára a hazai piachoz lett igazítva.

 

PC kép

poolcenter_analiztor_szrlap-1

 

Mérőállomások

Katalin-Novum Vegyszeradagoló állomás távfelügyelettel

– Távoli vezérlés
– Tartályszintmérés
– Kiadagolt mennyiség mérés
– Automata légtelenítési funkció
– Hűtött/fűtött kültéri ABS szekrény
– Szeparált vegyszeradagoló kialakítás
– Pontos és biztonságos vegyszeradagolás
– Adagolási mennyiség: 12ml/ó—-12l/ó között folyamatos beállítás.